Geen ruis

Direct om de tafel met de mensen die je nodig hebt om jouw merk te versterken. Merkstrategie ontwikkel je samen met een strateeg. En een opvallende campagne wil je graag direct met een creatief optuigen. Korte lijnen en een hands-on werkwijze kenmerkt onze flexibele instelling. De kortste route naar resultaat. Dat werkt.

werk dat raakt

Anno 1996

Nog niet zo oud als het prachtige pand waar ons kantoor zich bevindt, maar met ruim 25 jaar ervaring gelukkig al wel aardig volwassen. We draaien lang genoeg mee om te weten wat er te koop is en wat werkt in het vastgoedwereldje. Aan de andere kant zijn we nog jong en leergierig genoeg om te weten waar de wereld van design & communicatie om draait. En anders zoeken we het wel op.

Teamplayers

Thierry Geldof

Webdevelopment

Salomé Rozendaal

Grafisch ontwerp / Concept

Robert Bannink

Eigenaar / Strategie

Arjan van Kampenhout

Eigenaar / Creatie

Margriet Kats

Grafisch ontwerp / Illustratie

Mike Beck

Webdevelopment

Twan Berlijn

Grafisch vormgever

Willemijn van Hardeveld

Grafisch vormgever

Devin Vliet Vlieland

Stagiair


Meerdere gezichten

Hier in huis en thuis. Grafisch ontwerper, webdeveloper of strateeg. Allemaal leuk en aardig, maar hier is iedereen ook telefoniste, projectmanager en keukenhulp. Je begrijpt het al. Hier werken betekent dat je meer laat zien dan creatief talent alleen. Eigenlijk net zoals thuis. Waar we ook meerdere gezichten hebben. Als trotse moeder of vader, foodfreak of sportbeest. 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info